Menu
EUR

Verwarmde Handschoenen

Verwarmde handschoenen met verwarmingselementen zorgen ervoor dat u nooit meer koude handen heeft. Verwarmde handschoenen zijn ideaal voor bijvoorbeeld wintersport, motor rijden of fietsen. Bekijk hieronder ons assortiment

12 Producten
Toon:
BERTSCHAT® Verwarmde Handschoenen - Single Heating | USB
-22%
BERTSCHAT®
Verwarmde Handschoenen - Single Heating | USB
€179,95 €148,72 €139,95 €115,66
 
BERTSCHAT® Verwarmde Wanten - Dual Heating PRO
BERTSCHAT®
Verwarmde Wanten - Dual Heating PRO
€199,95 €165,25
 
BERTSCHAT® Lederen Handschoenen - Single Heating | USB
BERTSCHAT®
Lederen Handschoenen - Single Heating | USB
€179,95 €148,72
 
BERTSCHAT® Verwarmde Wanten - Limited Edition | USB
BERTSCHAT®
Verwarmde Wanten - Limited Edition | USB
€129,95 €107,40
 
BERTSCHAT® Heated Under Gloves PRO | USB
-12%
BERTSCHAT®
Heated Under Gloves PRO | USB
€169,95 €140,45 €149,95 €123,93
 
BERTSCHAT® Verwarmde Wanten PRO
-22%
BERTSCHAT®
Verwarmde Wanten PRO
€179,95 €148,72 €139,95 €115,66
 
BERTSCHAT® Heated Under Gloves Basic
-13%
BERTSCHAT®
Heated Under Gloves Basic
€149,95 €123,93 €129,95 €107,40
 
Toon 1 - 12 van 12
Verwarmde Handschoenen

Comfort-Producten.be biedt verschillende elektrisch verwarmde handschoenen aan. Alle verwarmde handschoenen worden geleverd met oplaadbare accu's, hierdoor zijn ze meerdere keren te gebruiken. Dit gaat van verwarmde handschoenen, wanten fiets handschoenen, motorhandschoenen tot onder handschoenen met verwarming. Elk jaar worden door onze specialisten de beste elektrische handschoenen gekozen en aangeboden, zodat u altijd de keuze heeft uit de beste handschoenen met verwarming.

Verwarmde handschoenen in diverse soorten

Werkt u veel buiten en zoekt u verwarmde handschoenen onder uw werkhandschoenen? Dan zijn de onder handschoenen met verwarming een perfecte keuze. Deze verwarmbare werkhandschoenen zijn ultradun en kunnen goed onder uw werkhandschoenen worden gedragen. Zo heeft u altijd verwarmde werkhandschoenen. Als u ze zonder werkhandschoenen draagt zijn ze ook geschikt voor activiteiten waarbij u gevoel in uw vingers nodig heeft. U kunt er bijvoorbeeld mee gaan vissen, de hond uitlaten, golfen, jagen en tal van andere activiteiten. De onder handschoenen met verwarming hebben dezelfde werking als de andere handschoenen, echter beschikken deze verwarmde handschoenen niet over een isolatielaag. Hierdoor kan de warmte eerder wegvloeien dan bij de verwarmde handschoenen mét een isolatielaag. Naast verwarmde handschoenen, zijn er ook verschillende verwarmde wanten. Deze verwarmde wanten hebben dezelfde werking als de warmte handschoenen.

De verwarmde handschoenen worden voorzien van energie door middel van een accu. Het voordeel van de accu’s van het merk BERTSCHAT® uitwisselbaar met alle andere producten, zoals de verwarmde kousen. Dus u kunt de accu's van de kousen ook gebruiken voor de verwarmde handschoenen.

Uniek ten opzichtte van andere handschoenen

De handschoenen met verwarming van Comfort-Producten zijn uniek. De verwarmde handschoenen van Comfort-Producten verschillen in de onderstaande aspecten met andere aanbieders:

  • Accucapaciteit
  • Isolatiewaarde
  • Verwarmingsoppervlak

De verwarmde handschoenen worden geleverd met zeer krachtige accu’s (2.600, 3.000 of 3.800 mAh op 7.4 Volt) waarbij 2.600 mAh standaard wordt voorzien. Deze grote hoeveelheid aan accucapaciteit is ook nodig om het grote verwarmingsoppervlak van de handschoenen te voorzien van energie. In de accu's van de 3.800 mAh zit ongeveer 50% meer vermogen, dit betekent dat u langer kan genieten van uw verwarmde handschoenen. De handschoenverwarming van de verwarmde handschoenen loopt over de gehele hand, van vingertoppen tot aan de pols. Bij de verwarmde handschoenen met Dual Heating worden zowel de binnenkant als de bovenkant van de hand in zijn geheel verwarmd, op deze manier verwarmen ze de gehele hand. De handschoenen met verwarming beschikken over 3M Thinsulate en HIPORA. Hierdoor worden niet alleen uw handen warm, maar blijven ze ook warm. De isolatiewaarde is bij warmte handschoenen één van de belangrijkste zaken, zeker als u naar koude gebieden gaat. Elke handschoen verwarmt goed, maar de keuze wordt bepaald door het doeleinde waarvoor u ze wilt gaan gebruiken. De verwarmde handschoenen zijn van Bertschat® zijn in België exclusief verkrijgbaar via Comfort Producten. krijgen.

Compleet assortiment

Naast de gangbare elektrische handschoenen worden zijn er sinds dit jaar ook elektrische handschoenen speciaal voor fietsers en motorrijders aan het assortiment toegevoegd. De elektrische handschoenen voor motorrijders zijn voorzien van alle keurmerken, waardoor u met een gerust gevoel de weg op kan, zonder koude handen te ervaren. Benieuwd naar deze elektrische handschoenen? Bekijk hier de verwarmde motorhandschoenen. Bent u een fanatiek fietser kijk dan op de pagina voor verwarmde fietshandschoenen.

Handschoenen met verwarming

Gaat u op wintersport of op expeditie naar de Noordpool? Dan zijn de verwarmde handschoenen met dual heating een aanrader. Bekijk hier onze verwarmde handschoenen. Deze handschoenen met verwarming zijn voorzien van wind en waterdichte laag, isolatiemateriaal, 3M Thinsulate en HIPORA. Waardoor u gewapend bent tegen de koudste temperaturen. Onze verwarmde wanten, beschikken ook over deze eigenschappen. Zo kan u voor elke activiteit bij ons terecht. Voor de koudste gebieden raden wij altijd de verwarmde handschoenen met isolatiemateriaal aan. Mocht u al goede verwarmde handschoenen hebben voor wintersport en wilt u graag de onder handschoenen met verwarming, neem dan even contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag. U kunt ook gerust een kijkje nemen bij onze website Comfort-Producten.nl.

Oplossing voor medische problemen

Wij hebben meerdere klanten die een ongeval hebben gehad op het werk of gehandicapts zijn en niet erg mobiel zijn. Onze verwarmde handschoenen helpen goed bij pijnlijke tintelingen bij koud weer en brengen weer gevoel terug in de vingers, wanneer dit door de kou is verdwenen. Ook mensen met het syndroom van Raynaud hebben baat bij de verwarmde  producten. Neem gerust contact met een van onze specialisten op om te kijken welke verwarmde handschoenen het beste bij uw situatie aansluiten.

Advies en garantie elektrisch verwarmde handschoenen

Op al onze verwarmde handschoenen zit standaard een jaarfabrieksgarantie, maar ook na die tijd helpen we u graag verder. Neem alvorens uw aankoop van verwarmde handschoenen graag contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar. Zo adviseren zij graag welke verwarmde handschoenen het best bij uw doeleinden passen. Ook voor verwarmde kleding die u maximaal beschermen tegen de koude temperaturen, zoals bijvoorbeeld een verwarmde jas.

 

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!